Informatie - Over Virtual Vision

Informatie - Over Virtual Vision
Data Destroyers Nederland Data Destroyers Nederland

Informatie - Over Virtual Vision

 

Over Virtual Vision

Virtual Vision is actief sinds 1995. Vanaf 2001 heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd op het gebied van data duplicatie en data vernietiging. Voor elke behoefte op het gebied van data vernietiging kunnen wij samen met onze partners een passende oplossing bieden. Wij leveren Data Destroyer oplossingen van o.a. ADR, BOW, Depei, Garner Products, MediaRecovery, ProDevice, U-Reach en VS Security Products;

ADR
BOW Industries
Depei
Garner
MediaRecovery
ProDevice
U-Reach
VS Security products

Een aantal redenen om voor de Data Destroyer producten van Virtual Vision te kiezen;

Persoonlijk adviesPersoonlijk advies
Wij voorzien u graag persoonlijk van advies wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor data vernietiging. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u duidelijke en overzichtelijke informatie bieden van de verschillende producten en hun mogelijkheden. Op basis van uw wensen kunnen wij u de best geschikte configuratie aanbevelen. Gedetailleerde productinformatie kunt u vinden op de productpagina's van onze website. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bereiken per telefoon of e-mail.

Compleet assortimentCompleet assortiment
Wij leveren Data Destroyer oplossingen van verschillende fabrikanten zoals ADR, BOW, Depei, Garner Products, MediaRecovery, ProDevice, U-Reach en VS Security Products. Hiermee bieden wij een complete range systemen voor het vernietigen of wissen van vele soorten datadragers zoals papier, optische disks, flashgeheugen, creditcards, SSD's en harde schijven. Zowel voor incidenteel gebruik als productiedoeleinden kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Service en supportService en support
Mocht u een probleem ondervinden met een van onze producten dan bieden wij hiervoor ondersteuning via telefoon of e-mail. Indien een probleem niet telefonisch is te verhelpen dan zorgt onze snelle support service dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Reparaties kunnen normaal gesproken op zeer korte termijn worden uitgevoerd. Voor veel van onze producten zijn optionele garantieuitbreidingen te bestellen.

Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.